lørdag 10. september 2011

Nytt prosjekt under arbeid :)

Tusen takk til alle dere som besøkte bloggen for å se Snow Days teppet ferdig sydd! og takk for alle koselige kommentarer!! det er så koselig å sitte å lese hva dere skriver! :)

Nå ble jeg litt "tom" etter at jeg kom i mål med Snow Days...
men ettersom vi skulle ha "sydag" i dag, måtte jo jeg også ha noe å sy..

Og her ser dere mitt nye prosjekt " Over The River ", begynte å brodere så smått i vår, og i dag har jeg kommet et stykke på vei med borden rundt teppet!
Som dere ser er det samme  farge-paletten som blir brukt! *ler*

Ha ei fin helg alle sammen! ;)

10 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så flott. Snow days var kjempefin og det er Over the bridge også. Jeg har begynt på det jeg også, men det er mitt tiårsprosjekt.
Ha en fin søndag.

Elisabeth

Britt Helen sa...

Herregud, for et tempo da, Lis!! Nå må jeg virkelig sette opp farta så jeg klarer å sy ferdig teppet mitt før deg ;) Ha en flott søndag :)

ahli sa...

Jeg blir stum. Det ene store flotte teppet etter det andre.
Over the bridge har jeg også liggende. Skal sy det. Noen av stoffene er innkjøpt. det står bare igjen å begynne. Det må bli et tiårs prosjekt.

Astrid

Solveig Bloch sa...

Vet du hva, dette mønsteret har jeg også , satt her forleden og vurderte det som neste prosjekt..har ikke bestemt meg ennå. Du har jo sydd i smyg!! ;o))))..med rakettfart! Dette blir også kjempefint. Er spent på quiltinga på Snow Days jeg....
Ha en fortsatt fin søndag

Laila sa...

Så gøy at det er fleire som syr på dette, men med ditt tempo blir du nok ferdig leeeenge før meg. Eg har sydd opp ei dukke med broderitråd, så då er eg vel ferdig med 1/5 del av broderiet? :)))

Rita sa...

To så flotte og store prosjekter etter hverandre, du er jo bare flink. Og fargene blir jo ikke feil når de er i samme dur som forrige teppe. Stå på :)

jofridsquilt sa...

Denne har eg liggjande. Kanskje tid å starte. Du er flink. Klem Jofrid

Janes hobbykrok sa...

Oi litt av et prosjekt, men kjempefint blir det. Stikker innom bloggen innimellom jeg.

Cecilie sa...

Dette er bare lekkert. Har det liggende jeg også, men vurderer å oversette til norsk.

Siv sa...

Må bare si det samme som de andre her...for et tempo og pågangsmot. Jeg holder også på med Over the bridge, men det går nå ikke så fort som det gjør hos deg...du er kjempe flink!!! Lykke til videre med det og kos deg!!!